19 de novembre, 2021

Vibracions a la línia 4 del Metro

 
Primer vàrem copsar les exclamacions dels veïns: https://beteve.cat/mobilitat/pla-xoc-vibracions-l4-metro-maragall-guinardo/
Avui hem anat a la reunió amb la Regidora, altres membres de Districte i tècnics del Metro de TMB, amb bastants veïns del Barri, de vora la Ronda Guinardó entre Vinyals i passeig. Maragall, per tenir noves sobre les vibracions que senten, als seus domicilis.

Ens han dit, els tècnics, que si, que hi ha vibracions, que no son produïdes per l'obra de construcció del nou vestíbul i estació de Metro, sinó que son produïdes per el pas dels trens amb l'envelliment de les vies i estructures. Aquestes vibracions, que produeixen soroll i tremolor als edificis, tenen una intensitat prou petita per no afectar l'estructura de cap edifici.
Trobat això, ens han dit que faran una primera actuació de xoc, consistent a posar unes noves fixacions antivibratòries a les vies, que reduiran el soroll produït per les vibracions en 6 o 8 decibels, cap al mes de Maig començaran i acabaran l'Octubre del 2022.
Més endavant, cap a l'any 2026, preveuen una intervenció integral a la línia, com la que faran aquest proper estiu a la línia 5 entre Sagrera i Horta, on canviaran la base, les travesses, les fixacions i les vies, que esperen que eliminin les vibracions i els sorolls, i amb un sistema modern adaptat als nous automatismes de control i seguretat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada