28 de setembre, 2021

El documental: “I la lluita continua. Del camp a la construcció de Catalunya” al SENSE FICCIÓ de TV3, dimarts 28 de setembre a les 23h10

 
Descriu les lluites i les vagues dels treballadors de la construcció durant els anys setanta, pels seus drets i les llibertats sindicals i polítiques, explicades pels seus protagonistes.
Guió i direcció Llúcia Oliva. Imatge: Carles Ortiz i Marina Palomo. Coordinació: Bibiana Bigorra; fotografia: Pilar Aymerich; muntatge: Jaume Vidal. Producció: Adela Alós-Moner i Josep Maria Rodríguez Rovira.
Ens fa especial il·lusió que s’emeti per televisió ja que el 16 de setembre de l’any passat vam fer un acte al Mas Guinardó organitzat conjuntament pel GARROFER espai de debat, Rocaguinarda, El Pou i l’AVV Joan Maragall.
El passi del documental va anat seguit per un col·loqui i debat amb Josep Maria Rodríguez Rovira, que va ser acomiadat per ACSA-Sorigué. També vam comptar amb la participació d‘Adela Alós i Bibiana Bigorra. Tots tres han participat durant molts anys a la vida associativa del barri del Guinardó.
Podeu recuperar el col·loqui de l’any passat al Mas Guinardó a:     https://elgarrofer.home.blog/2020/09/18/presentacio-i-col%c2%b7loqui-sobre-el-documental-i-la-lluita-continua-del-camp-a-la-construccio-de-catalunya/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada