16 de gener, 2021

SABIES QUE? (6) QUE FEM LES EDUCADORES SOCIALS

Al Centre de Serveis Socials Guinardó hi treballem tres educadores socials i dues educadores de carrer. Intervenim principalment amb infants, adolescents i famílies entre d’altres, participant activament i en equip amb els centres educatius, casals, equipaments i espais oberts del barri. 
Oferim acompanyament, orientació i una intervenció preventiva i socioeducativa per apropar-nos a les famílies, infants i joves en els diferents àmbits de la seva vida.
Posem èmfasi en la confiança i la proximitat, establint vincle per empoderar les persones amb qui treballem perquè puguin aconseguir canvis autònomament i veure ressaltades les seves potencialitats.
La Montse creu que el vincle és la eina principal per apropar-se als joves i famílies.
La Mar destaca la sensació de satisfacció que li produeix poder veure, caminant al costat dels joves, els canvis i fites que aquests van aconseguint.
L’Òscar amb el poder de les relacions interpersonals que en ocasions s’estableixen amb les persones que realitza intervenció socioeducativa.
El Jordi considera que conèixer els i les joves del barri als instituts i al carrer és la millor manera d’acompanyar-los en els seus interessos i necessitats.
Pots contactar amb les educadores de Serveis Socials al 900 922 357, i amb les educadores de carrer al 685129633.
Segueix-nos a Instagram a @edukas_cssguinardo i @apcguinardo.
Estarem encantats/des de trobar-nos pel barri!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada