16 de gener, 2020

Jardi de can Pla i Armengol, Reedició del Butlletí

Davant l’èxit del butlletí especial sobre Els jardins del Doctor Pla i Armengol, n'hem fet una reedició. Podeu passar a buscar-la pel nostre local (Bo d’ajut 2€, Socis gratuït).
Aquests jardins van completant els equipaments previstos a l’illa del Torrent de Melis, tal com vam assenyalar en la nostra intervenció el dia de la inauguració i que podeu veure en aquests enllaços.

Davant algunes mancances detectades, la setmana següent de la inauguració vam adreçar aquesta carta al Districte:

Després de felicitar-nos per la posada en marxa dels jardins, ara toca assenyalar algunes mancances a esmenar i hi ha vàries peticions que vam fer en el seu dia i que vau dir que no estaven en el projecte i que en parlaríem després de finalitzades les obres.
·         Cal posar lavabos a l'entrada de Cartagena, al la vora dels jocs infantils. També a l'entrada pel Torrent d'en Melis, Per exemple al camí de sobre els horts.
·         Cal fer un projecte d'arranjament i usos de les antigues cotxeres que, incomprensiblement, han quedat fora del projecte d'arranjament que acabem d'inaugurar.
·         En les visites d'obres vam assenyalar que les tanques, sobretot al C/Cartagena no eren suficientment altes com per a impedir l'accés quan el parc estigués tancat. Ja s'ha constatat l'entrada de gent que ha malmès alguns elements.
·         Per últim, un tema que us hem comentat recentment que és millorar la senyalística que informa de la prohibició d'entrar amb gossos. I la necessària vigilància/pedagògica per a que es compleixi.
Esperem que aquestes mancances es puguin esmenar el més aviat possible per al bon funcionament d'un equipament que en el que s'ha invertit tant en el seu arranjament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada