16 d’abril, 2019

Territori i Sostenibilitat licita l'adaptació a persones amb mobilitat reduïda de l'intercanviador de Maragall (L4 i L5)

·         L’obra inclou la instal·lació d’ascensors, la formació d’un vestíbul més ampli al costat Ronda Guinardó i el recrescut d’andanes
 
·         Els treballs, que es liciten per un import de 10,7 MEUR i un termini d’execució de 24 mesos, començaran la tardor vinent
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha obert la licitació, amb una inversió prevista de 10,7 MEUR, de les obres per adaptar a persones amb mobilitat reduïda l’intercanviador de Maragall, de les línies 4 i 5 del metro, a Barcelona. Es preveu que els treballs comencin la tardor vinent i tinguin un termini d’execució de 24 mesos. L’obra inclou com a principals actuacions la instal·lació d’ascensors, la formació d’un vestíbul nou al costat ronda Guinardó i el recrescut d’andanes.
 
L’intercanviador de Maragall està format per l’estació de l’L4, sota la ronda del Guinardó, l’estació de l’L5, sota el passeig Maragall i un passadís de connexió entre ambdues estacions sota el passeig. És un important punt de connexió d’aquestes línies, que registra més de 26.000 usuaris diaris.

Malauradament, però, hem de lamentar que, al no haver-hi pressupost a la Generalitat, no podem accedir al crèdit del BEI i no podem avançar amb el tram central de la línia 9, fins tenir accés als 260 M€ que calen per, amb els 740 M€ del BEI, acabar la infraestructura i connectar els 4 ramals construïts.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada