11 de febrer, 2019

HAN COMENÇAT LES OBRES DE MILLORA DEL PARC DEL GUINARDÓ.

Al Consell de barri del 20 de setembre del 1018 ens van informar d'aquestes obres que tenen previst acabar a l'octubre del 2019. Per saber-ne els detalls, podeu repescar la informació al vídeo del Consell de barri: https://ajuntament.barcelona.cat/horta-guinardo/ca/lajuntament/participacio/consell-de-barri
En aquesta pàgina cal buscar l'any 2018 i el consell del Setembre.
Al barri han aparegut aquests cartells
i això ho varen exposar al Consell de Barri, tal com podeu veure al primer document.
Segons els tècnics, la degradació de la muntanya i sobretot dels camins, demana un arranjament profund o l'abandonament al seu procés de reestructuració dels terrenys. Per un ordenament del pas dels passejants sembla necessari estabilitzar els camins ja que sinó desapareixen per la erosió i arrossegament de les terres.
També faran un sistema de recollida de l'aigua de pluja per aprofitar-la. El terreny es complicat i amb les intervencions que s'hi han fet, plantades de pins, camins, i altres s'ha complicat més. Només esperem que aquesta vegada surti bé,ja que les anteriors no han tingut un èxit total.
Aquest any es el centenari de l'enjardinament de la font del Cuento però la part de la muntanya necessitava més la recuperació. Al jardí de la font només repararan la bassa i els desperfectes urgents i ens demanen la màxima conservació amb el civisme dels visitants. El pressupost es molt alt i ja no dona per a més.
Podeu veure el projecte en aquest document:  Projecte de millora del Parc del Guinardó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada