29 de gener, 2019

JA PODEU VEURE LA FESTA D'ANIVERSARI DEL NEN DE LA RUTLLA

Com cada any, des de els seus 50 anys, celebrem l'aniversari del Nen i aquests últims a més a més hi convidem alguna de les nostres escoles que tingui alguna data senyalada a participar amb nosaltres.

Ara us en ensenyem les fotos perquè ho gaudiu amb tots nosaltres. Per veure-les,cliqueu sobre l'enllaç: FOTOS DE LA FESTA

També agraïm la participació d'en Francesc Puig, veí del barri que ens acompanya des del 50è aniversari, que va engrescar la canalla a jugar a la rutlla.
De la Carme Martin, d'El Pou, grup d'estudis de la vall d'Horta i la muntanya pelada, que va narrar als infants la història de la seva escola, els orígens de l’edifici i el seu ús posterior com a escola municipal als difícils anys de la postguerra i els canvis pedagògics durant la democràcia que han donat com a resultat una escola pública, arrelada al barri, de la que ens sentim orgullosos.
Del Xabier Urtiaga que era director de l’escola quan es va promoure el canvi de nom i va deixar de dir-se “Escuela 26 de enero” per ser l’Escola Arc Iris, ara fa 40 anys.
De la directora de l’escola, l’Eulàlia Busquets que va parlar de l’actualitat de l’escola i la seva vitalitat pedagògica. Dels infants que ens van parlar del barri, de la història de l’estàtua del Nen de la Rutlla i de com els agrada jugar també a aquest joc a l’escola.
Del Grup de Tabalers i el Gegant Martí, el jardiner. Amb el seu ritme, alegria i energia van omplir la plaça de sons i animació.
Per últim, agrair ben fortament la aportació del FORN DE PA BOUFER, que com cada any ens ajuda a gaudir d’una bona coca que fa les delícies de grans i petits.
Gràcies a totes les persones que vam fer possible que gaudíssim d’una festa a l’entorn d’una plaça que és una icona del barri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada