21 d’abril, 2016

INAUGURACIÓ CASAL JOVES GUINARDÓ

Tenim l'enorme satisfacció de fer-vos conèixer i fer extensiva la invitació del nou Casal de Joves del Guinardó a la seva inauguració.

Que la gaudim molt tots plegats i que el Casal ens porti moltes alegries durant molts anys.

Des del Casal de Joves del Guinardó us volem convidar a la Inauguració del Casal de Joves del Guinardó el dia 22 d'abril a les 18:00 a la Plaça del Nen de la Rutlla. 

Hem treballat moltíssim en aquest projecte i volem celebrar amb totes vosaltres el resultat dels nostres esforços !! Us agrairíem que difonguéssiu aquesta notícia  a través de la vostra xarxa i als vostres contactes del barri, casals i espais de joves, pij's, assemblees, associacions, treballadors/es relacionat amb joventut,  entre d'altres per a poder arribar a més gent amb qui celebrar-ho.

Aquí us deixem l'horari de la inauguració: 

- 18:00 Cercavila amb Vaquetes del Guinardó des de la Plaça del Nen de la Rutlla fins el Casal.

- 19:00 Presentació i tour pel casal + concurs de graffitis
Us recordem que el plaç per rebre dissenys pel concurs graffitis encara està obert i que ens els podeu enviar a casaljovesguinardo@gmail.com.
També tindrem una bústia per tal de fer propostes de nom pel nou casal de joves, així com us espai per fer propostes d'activitats o cursos per a la programació del casal.

- 20h Concerts + Kafeta Quatre Roses:

- 20:00 Descendents de l'Ós i el Gat

- 21:00 Pony Pisador

- 22:00 Sandonguera

- 23:00 PunxaDiscos

Hi haurà barra i coses per picar.
Aquests concerts es faran en solidaritat amb la lluita de Quatre Roses pels encausats de Can Vies al maig de 2014. Quatre joves de distintes procedències van ser agafats tornant de la protesta per un grup d'antidisturbis i tot i no oposar resistència van rebre greus lesions per part dels mossos i ara demanen entre un any i mig i tres anys de presó per aquests quatre joves.
Solidaritat amb tots ells!

Ens veiem aquest pròxim divendres !!!!
Bona setmana !

Assemblea del Casal de Joves del Guinardó
Carrer Teodor Llorente, 20. 08041, Barcelona.https://www.youtube.com/watch?v=8HKJGVEctT4

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada