28 de gener, 2024

XERRADA: LA NOVA LLEI D’HABITATGE DEL ANY 2023 Dijous 1 de febrer 2024, 18h30 al Mas Guinardó

Tindrem amb nosaltres en Jaume Artigues, de l’AVV de la Dreta de l’Eixample i de la Comissió d’habitatge de la FAVB. Ens parlarà de la campanya per l’aplicació de la Llei del Dret a l’Habitatge, una crida contra l’especulació i la gentrificació a les nostres ciutats, aspectes que superen les limitacions de la Llei 12/23 del 24 de maig, avui encara pendent de desenvolupament.
Ens acompanyaran membres de la Xarxa d’Habitatge d’Horta-Guinardó que ens explicaran com s’organitzen i donen suport a les persones que veuen perillar el seu dret a l’habitatge.

El Dret a l'Habitatge va més enllà de disposar d'una Llei, s'ha de garantir com a un Dret fonamental a la nostra Constitució i com a pilar de l'estat de benestar al nostre país, impulsant reformes més profundes i comprometent inversions importants.
La Confederació Estatal d'Associacions Veïnals proposen el següent decàleg: Quinze grans ciutats de l'Estat impulsen la 'Declaració de Barcelona' per fer front a la greu crisis d'habitatge: https://www.favb.cat/articlescarrer/quinze-grans-ciutats-de-lestat-impulsen-la-declaraci%C3%B3-de-barcelona-fer-front-la-greu
Us esperem per aprofundir en aquest tema i veure quines accions s’estan proposant. Podeu convidar totes aquelles persones que tinguin problemes, dubtes i vulguin tenir més informació sobre aquest dret fonamental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada