07 de gener, 2024

ECOROCAGUINARDA. Any nou, ubicació nova. ECOESTEL, continua al local de l’AVV.

Des del butlletí de Rocaguinarda, el grup de consum ecològic ens fa saber que “A partir del 10 de gener, Ecorocaguinarda es trasllada al nou Espai Cooperatiu del C/ Xiprer, 2 (a tocar de Rbla Volart). D'aquesta manera els dos grups, energètic i agroecològic, compartiran espai més a prop de la llibreria.”
“El canvi suposa apropar-nos i/o allunyar-nos de certs domicilis d’alguns dels actuals cistellaires, així com tenir un millor accés d’altres associats que fins ara no han tingut oportunitat de fer-ne servei. Sereu benvinguts.
No deixem l’Associació de Veïnes i Veïns, la nostra amistat segueix, ens hi agermana la funció social complementària de les dues entitats en el barri.
Gràcies a totes i tots els que ho fem possible.
A totes aquelles associades a la cooperativa Rocaguinarda, interessades en el consum fresc i de proximitat, només cal que us adreceu a ecorocaguinarda@gmail.com i us explicarem com funcionem.”
Des de l’AVV, on venien fent els repartiment, els desitgem que el projecte arreli bé en la nova ubicació.

Al nostre local continua el GRUP DE CONSUM ECOLÒGIC ECOESTEL.
Teniu informació del seu funcionament a: http://avvguinardo-joanmaragall.blogspot.com/2022/10/grup-de-consum-ecologic-ecoestel-vine.html
Les persones que estigueu interessades en formar-ne part, podeu escriure un correu a l’AVV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada