20 de desembre, 2019

REMODELACIÓ DE LA PARADA DEL METRO "MARAGALL" de Gener 2020 a Març 2022

Bon Nadal a tots! I feliç Any Nou! Amb un bon regal, no sabem si de Nadal, del Tió, de Cap d'Any, de Reis, o de qui, però si de tots nosaltres, ja que la Generalitat começa la Millora de l’accessibilitat de l’intercanviador de l’estació de Maragall (L4 i L5 de l’FMB)
Portem molts anys demanant-ho i ara ja ens toca!
Comencen aquest principi d'any i estaran 26 mesos.
Refaran l'estació de la línia 4 i l'enllaç entre les línies i posaran ascensors i escales mecàniques a tot arreu on es poden posar.
Això portarà que durant aquest temps tindrem la Ronda Guinardó restringida al transit des de l'estiu del 2020 fins la tardor del 2021 i tallada del tot el final de l'any 2020 i principi del 2021. (uns 4 mesos)
El metro no deixarà de funcionar, però els accessos es veuran afectats, a la línia 4 es tanca l'accés de la Ronda des de l'estiu del 2020 fins l'estiu del 2021 i només s'hi accedeix des de Ramón Albó, i des de l'estiu del 2021 fins primavera 2021 per la Ronda (vestíbul nou). Aquest últim temps la correspondència s'ha de fer per el carrer, des de l'avinguda dels 15 fins la Ronda, ja que fan nou el vestíbul de Ramón Albó. A la línia 5,  només aquest últim període, l'accés queda limitat a l'avinguda dels 15.
Els autobusos també quedaran afectats, així el D40, des de l'estiu del 2020 fins l'estiu del 2021, en sentit Llobregat, pujarà per l'Avinguda Mare de Deu de Montserrat fins Periodistes i per aquí recupera la Ronda i quan es talla del tot la Ronda (final 2020 fins principi 2021), en sentit Besòs, baixa per Rambla de la Muntanya des de la Ronda fins Passeig Maragall i per aquí va a Ramón Albó. Tot l'altre temps va per la Ronda.
Els altres vehicles poden anar com l'autobús o també sentit Llobregat per Agregació i Maria Martínez Sagi, des del Passeig Maragall fins la Ronda, i sentit Besòs baixar per Teodor Llorente i Passeig Maragall fins Ramón Albó,
Aprofitant aquests canvis refaran la circulació a la plaça Maragall, millorant el pas sentit Horta.
Tot això ho podeu veure sobre plànols, al pdf que veureu a l'enllaç:
adaptació metro Maragall

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada