27 de desembre, 2019

Consell de Barri al Guinardó.

Tot i que no es vinculant, sembla que es l'espai per traslladar a l'Ajuntament les nostres inquietuts. Es per això que us animem a presentar-hi candidtura i participar-hi. Les tres taules de treball, per traslladar les necessitats i prioritats del Model de Barri del Guinardó, hi son presents i també hi podeu participar .

Us informem que podeu trobar informació sobre els Consells de barri del Guinardó al seu espai a la platafora decidim.barcelona:
https://www.decidim.barcelona/assemblies/consellGuinardo
De l'últim Consell no hi l'acta, encara, però hi trobareu els documents que es varen presentar de l'adaptació de l'estació del Metro de Maragall i les prioritats de les taules del Model de Barri.
Si voleu estar al cas de què passa al Consell, podeu seguir l’òrgan. Per fer-ho, només cal que us registreu i cliqueu la campaneta que trobareu a la pàgina principal de l’òrgan. És important que per rebre les notificacions d’actualització al vostre correu i no perdre-us cap novetat, cliqueu a “El Meu compte” , i marqueu  a “Configuració de les notificacions” la casella d’enviar notificacions per correu electrònic.
Presentació candidatures a la Comissió de Seguiment:
Si voleu presentar la vostra candidatura o la de la vostra entitat per a formar part de la Comissió de seguiment del Consell de Barri, podeu fer-ho a través d’aquest enllaç:
https://www.decidim.barcelona/assemblies/consellGuinardo/f/3711/ Primer us heu de donar d'alta al Decidim Barcelona i després, aquí, fer una nova proposta posant el vostre nom i el motiu de la candidatura.
Només pot haver-hi un representant per cada entitat. No és un càrrec nominal, així que es pot traspassar a altres membres de l’entitat. Per presentar candidatura com a entitat, recordeu fer-la en nom de l’entitat, no de cap persona concreta. Si voleu formar part de la comissió com a veïns o veïnes a títol individual, podeu fer-ho al vostre nom.
Només aquelles persones o entitats que hagin presentat candidatura a través del decidim podran formar part de la Comissió de seguiment. La formalització de la Comissió de seguiment es validarà a través d’una votació al proper Consell de barri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada