01 de desembre, 2019

PRIORITATS PROPOSADES PER LES 3 TAULES DE TREBALL DE LA COMISSIÓ DE SEGUIMENT DEL CONSELL DE BARRI.

Per aquest primer Consell de Barri del Guinardó, d'aquest nou consistori, que celebrarem el dimecres 4 de Desembre del 2019, les 3 taules de treball que s'han creat a la Comissió de Seguiment presentem aquesta proposta de prioritats, que podrem aprovar al Consell o continuar treballant-les.

Ara l'Ajuntament ha d'aprovar els seus documents per la legislatura, el Pla d'Actuació Municipal i el Pla d'Inversions Municipal, i hi ha d'incloure les actuacions de Ciutat, del Districte, que es reculliran al Pla d'Actuació del Districte i dintre aquest els de cada Barri. Nosaltres tenim el Model de Barri que va ser aprovat al Consell de Districte i a partir d'aquí, les 3 taules que varem crear, hem fet aquesta proposta perquè la Regidora la porti al PAM, perquè aquest inclogui les actuacions que volen fer i així es puguin pressupostar al PIM. No podem fer tard. Després les continuarem detallant i prioritzant les acceptades.
Us posem l'enllaç a les imatges de la presentació, que no rellegirem, per no allargar-la i fer el Consell molt pesat, però que volem que conegueu per poder opinar.
Enllaç: Presentació de les 3 taules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada