04 d’octubre, 2019

DEMANEM AL DISTRICTE ALLARGAR EL 39 DE PLAÇA CATALANA A PASSEIG MARAGALL

Des de la implantació de la xarxa ortogonal de bus a Barcelona, l'Associació de veíns i veïnes, hem demanat i ho hem posat, amb la Coordinadora d'entitats, al Model de Barri, l'allargar el bus 39, remodelat a Plaça Catalana - Plaça Catalunya, de la Plaça Catalana a la nova Avinguda Els Quinze, per Amilcar i tornar per l'Avinguda M d D d Montserrat.
Us adjuntem la fitxa del Districte on es tracta la petició i la opiniódels tècnics del Districte on diuen que anar a l'Avinguda Els Quinze, antiga Borbó, es massa llarga però que fins a Maragall sembla viable.

Amb aquest allargament del 39 reforçarem el servei per l'Avinguda M d D d Montserrat des dels 15 fins al carrer Cartagena.

2 comentaris:

  1. El 39 estaba muy bien cuando daba servicio hasta Horta, Carmelo y La Rovira y permitía a los vecinos de estos barrios llegar al centro de Barcelona sin transbordos. En mi opinión es ese el recorrido que se debería recuperar ya que son zonas (sobre todo El Carmel y La Rovira) más necesitadas de comunicaciones con el centro de la ciudad.

    ResponElimina
  2. Ahora hay otras lineas de bus que dan servicio a estos barrios y que van directas (y son trayectos comodos c rapidos) a distintos puntos del centro de la ciudad. El.antiguo recorrido no es necesario, al revés

    ResponElimina