31 de maig, 2018

PER L'AMPLIACIÓ DEL PARC PÚBLIC D’HABITATGE


Dues informacions que van en la línia d’avançar cap a un parc públic d’habitatge.
Una és la demanda de que s’aturi la subhasta de 47 immobles de la Generalitat procedents d’herències intestades.  I que, a partir d’ara, tots els immobles que caiguin en mans de l’administració́ a través d’herències intestades es dediquin a ampliar el parc d’habitatge públic, tan necessari per revertir l’especulació́ immobiliària i atendre l’emergència habitacional a la ciutat.
L’altra és la moció que es vol presentar a l ‘Ajuntament per a l'ampliació del parc públic d'habitatge. Té per objectiu activar el més aviat millor noves eines existents però desaprofitades per donar resposta a l'emergència habitacional que patim a Barcelona, a la manca d'habitatge de lloguer públic i als efectes de l'especulació i expulsió de veïnes que viu la ciutat.
Les entitats impulsores són: la PAH de Barcelona (Plataforma d'Afectats per la Hipoteca), l'Observatori DESC, la FAVB (Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona), l'ABTS (Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible) i el Sindicat de Llogaters.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada