06 de maig, 2018

MODEL DE BARRI DEL GUINARDÓ => NOVA PÀGINA DEL BLOG

Com deveu saber la nostra Associació amb la Coordinadora d'Entitats del Guinardó, després de molts anys de treballar la Mobilitat al nostre Barri i veure que aquesta està condicionada per el Model de Barri que volem tenir, hem proposat un pacte per definir-lo.
Per donar-vos-el a conèixer hem agrupat en una NOVA PÀGINA al nostre blog, que les noves son a la columna de la dreta de la pàgina principal, els documents que composen i donen a conèixer el pacte per facilitar la teva participació en el projecte i procés.
Una vegada informats podeu respondre l'ENQUESTA que hi ha i donar el vostre parer a les nostres propostes i fer les aportacions que cregueu convenients.
També us podeu implicar en el projecte i venir a col·laborar-hi des de l'Associació, la Coordinadora, a través d'alguna de les seves entitats, o qualsevol altre entitat o a nivell particular.
Us hi esperem i sobretot esperem que ens respongueu l'ENQUESTA per tenir el màxim consens en la proposta.
Esperem una gran utilitat d'aquesta nova pàgina.
Com que sembla que costa trobar la pàgina Model de Barri, a la columna de la dreta de la pàgina d'inici, us adjuntem els enllaços a la documentació del pacte: PACTE PER UN MODEL DE BARRI AL GUINARDÖ
I dels diferents mitjans que fem servir per divulgar el pacte i la participació del veïnat:
PLAFÓ     ROTLLES     TRÍPTIC
En aquests suports explicatius hi trobareu les activitats que farem per participar i exposar-lo,amb les dates i llocs on ho farem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada