dijous, 11 de desembre de 2014

URGENT! SALVEM TORRE GARCINI!

Avui han penjat pancartes d'enderroc a la Masia!
 

Crida urgent a la ciutat: Salvem Torre Garcini!

Malgrat l'acord assolit fa prop d'un any amb el govern de la ciutat per a la permuta dels terrenys de Torre Garcini, avui Núñez i Navarro ha penjat a la façana el cartell de demolició de la Masia.

Després d'un any i mig de pressió de la Plataforma a l'Ajuntament, i malgrat els acords assolits per recuperar-la com a patrimoni públic, el govern de la ciutat s'ha mostrat incapaç de trobar una solució per a la preservació de la masia i els seus jardins. Un edifici amb gairebé quatre segles d'història i un dels pocs testimonis del passat històric del nostre barri, que els veïns i veïnes hem reclamat amb tanta empenta.

Després de dècades de creixement urbanístic accelerat, manca d'inversions i infraestructures al Guinardó, desastres urbanístics, absència estructural de zones verdes i espais de trobada, i polítiques d'empobriment i destrucció del teixit associatiu i comercial, no permetrem ara la demolició d'un dels pocs vestigis patrimonials del nostre barri. I avisem els partits polítics, empreses i institucions que han permès aquesta situació: SI GARCINI VA A TERRA, EL GUINARDÓ EN PEU DE GUERRA.

Dissabte al matí, Xavier Trias vindrà al Passatge Llívia a inaugurar el nou Mercat del Guinardó. Un equipament que, per cert, arriba amb anys de retard, amb la meitat dels equipaments promesos i al mig d'un barri desertitzat i empobrit. Demanem el màxim suport per tal de rebre'l com es mereix i fer-li arribar les nostres demandes: us esperem a les 10h davant de les portes del Mercat.
Salvem Torre Garcini i el barri del Guinardó!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada