17 de setembre, 2024

DIFERENTS ACTES PER A LA PACIFICACIÓ DE CARRERS I LA QUALITAT DE L’AIRE.

 Comencem aquesta tardor amb diferents actes reivindicatius per reclamar millores en la mobilitat que afavoreixin la pacificació de carrers i la qualitat de l’aire.

1.Diumenge 22 de setembre DIA SENSE COTXES. #Maragallrespira organitza una Caminada a les 10h30 des de Plaça Maragall fins a la Plaça Eivissa per demanar un Passeig segur per a tothom. També hi participem com AVV.

2.Divendres 27 de setembre Festa GUINARDÓ RESPIRA a partir de les 17h fins les 20h al Mas Guinardó. Estem al grup motor que organitza la Festa i com AVV tindrem una paradeta amb informacions i propostes sobre mobilitat sostenible i qualitat de l’aire amb 2 activitats de la gimcana (amiant i carrils bici), a banda d’una activitat del Grup de Tai-txi.

3.Dissabte 28 de setembre a les 12h tornen les Concentracions a Cartagena/Pare Claret i pujar fins la Plaça Sanllehy per demanar transport públic pel veïnat i endreçar tot el trànsit de busos turístics, autocars, taxis que volen accedir al Parc Güell i col·lapsen el transport públic dels nostres barris. Convoquem entitats del barri de La Salut, Can Baró, Carmel, Baix Guinardó i Guinardó, entre elles la nostra AVV.

Necessitem gent voluntària a la paradeta. Si podeu acostar-vos una estona a donar-nos un cop de mà, comptem amb vosaltres.

També tindrem un punt de recollida de signatures de la Iniciativa Ciutadana "Per unes terrasses veïnals", promoguda per la FAVB, per portar al Plenari de Barcelona UNA NOVA ORDENANÇA DE TERRASSES.

Teniu més informació a: https://participa.favb.cat/assemblies/comissioterrasses/f/3284/posts/236

Si us animeu a signar  digitalment, ho podeu fer a: https://www.decidim.barcelona/initiatives

Ens veiem aquests dies. Per uns carrers pacificats i per la qualitat de l’aire!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada