05 de maig, 2024

REUNIÓ AMB DISTRICTE I PARCS I JARDINS PER PARLAR DEL TRASLLAT DELS JOCS INFANTILS DEL NEN DE LA RUTLLA. 30.4.2024

Dins el projecte votat dels Pressupostos participatius “Rehabilitem la part històrica i urbana del Parc del Guinardó”, promogut per l’AVV i la Coordinadora d’entitats, estava prevista la RETIRADA DELS JOCS INFANTILS del Nen de la Rutlla i el seu “trasllat” a la 1ª plataforma del C/Grècia, on ja n’existeixen uns per a petits.
El 4 d’abril les AFAs de les escoles, l’AVV i la Coordinadora d’Entitats havíem enviat una carta al Districte demanant una reunió amb Parcs i Jardins per parlar del Projecte. Aquí teniu el text de la carta: http://avvguinardo-joanmaragall.blogspot.com/2024/03/demanem-el-trasllat-dels-jocs-infantils.html
El dimarts 30 d’abril ens vam trobar representants de les AFAs, de l’AVV i de Coordinadora al Parc del Guinardó i vam poder veure sobre el terreny la proposta que portava Parcs i Jardins.

Tot i que es guanya més espai de jocs i s’aprofita el desnivell per posar dos tobogans a cada banda de l’escala, trobem que el sorral hauria d’estar tancat per protegir la zona de l’entrada de gossos. És una zona pensada per als més petits i cal tenir cura de la higiene de la sorra, així ho hem comunicat al Districte.
Els tobogans estan pensats per dues edats diferents i tots els jocs seran inclusius. Es preveu que comencin les obres al 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada