04 de febrer, 2023

PROJECTE DE REURBANITZACIO DEL PASSATGE LLÍVIA

 
El passat 13 de desembre, a la Seu del Districte, vam fer una reunió on ens van donar informació actualitzada de l’avantprojecte d’una de les inversions a fer a barri: La reurbanització del passatge Llívia.
Aquesta pacificació era una de les peticions que havíem fet al PACTE PER UN MODEL DE BARRI. Era un dels carrers a potenciar com a centres econòmics i comercials.
El mes d’abril nosaltres vam fer unes al·legacions als documents que es van exposar a la reunió telemàtica del 20 de març de 2022. A la reunió del 13 de desembre es va comentar, l’autor del projecte, que havien contestat les nostres al·legacions, però Districte no ens les va fer arribar.
El Sr. Pere Cabrera ens va descriure el projecte actual. Ens va dir que el carrer de l’Art mantindrà el mateix sentit de circulació que ara i que el Passatge Llívia canviava de sentit diverses vegades al tram Pl. Guinardó - Oblit per a facilitar la disminució del trànsit. També va informar-nos de que el projecte es podria executar en dos trams: Pl. Guinardó – Rda. Guinardó i Rda. Guinardó – Xiprer.
El Sr. Pere Cabrera i la Sra. Neus Remolà (BIMSA) ens van descriure amb força detalls com queda un carrer en plataforma única. Hi vàrem plantejar dubtes i en volem seguir parlant.
Nosaltres vam expressar que, donat el poc trànsit del tram Pl. Guinardó – Oblit, no calia anar-lo canviant de sentit, i sol·licitem que es mantingui el sentit actual entre Pl. Guinardó i Oblit, amb un sol carril i aceres més amples o plataforma única.
Hem sol·licitat que es comenci pel tram Pl. Guinardó – Rda. Guinardó, però que es pot allargar el tram fins a Oblit.
D’aquesta manera, deixaríem pel final el tram Teodor Llorente – Xiprer. Hem sol·licitat que de moment quedi en suspens per dos motius. Perquè fa poc que es va fer nou i perquè, un cop acabades les obres d’adequació de la Torre Garcini com a Casal de gent gran, caldrà reurbanitzar els seus entorns, inclòs el tram del C/Xiprer que va fins Pg. Maragall, actualment en mal estat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada