28 de juny, 2022

ACTIVITATS AL MAS PER CONVIURE EN UN BARRI DIVERS: COMPARTIM L’HORA DEL TE I ENS FORMEM EN INTERCULTURALITAT

Aquest juny al Mas Guinardó se’ns brinda l’oportunitat de viure la diversitat com a riquesa i de reflexionar sobre els discursos discriminatoris a les xarxes socials.


Dimecres 29 de juny, a les 18h estem convidats a L'HORA DEL TE AL MAS. A càrrec de: Joves del projecte Llar d'Oportunitats. Organitza: Taula d'interculturalitat i Convivència del Mas Guinardó.

FORMACIÓ DE LA TAULA D'INTERCULTURALITAT: Es pot comunicar sense discriminar? Recursos per a gestionar el discurs de l'odi a les xarxes. Sumar una veu inclusiva i no discriminatòria en el teu dia a dia! Activitat gratuïta amb inscripció prèvia
Aquesta formació organitzada pel Programa BCN Interculturalitat en col·laboració amb la Taula Intercultural del Mas Guinardó vol aportar eines de la perspectiva intercultural per detectar i analitzar narratives discriminatòries basades en imaginaris racistes sobre la diversitat cultural, així com també, el discurs de l’odi a les xarxes socials.
Podeu veure el programa de continguts de les sessions clicant l'enllaç:
Programa de Continguts de la Taula d'Interculturalitats
DATES I LLOC DE REALITZACIÓ
Sessió 1: Dijous 30 de juny, de 18.30h a 20.30h
Sessió 2: Dilluns 4 de juliol, de 18.30h a 20.30h
Lloc: Casal Mas Guinardó. Plaça de Salvador Riera, 2
INSCRIPCIONS Les sessions són gratuïtes, però cal inscriure-s’hi abans del 29 de juny de 2022
Us podeu inscriure a https://masguinardo.miram.cloud/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=10005&a=72  o enviant un correu electrònic a cemasguinardo@qsl.cat
I per últim, no us perdeu divendres 1 de juliol a les 21h la Carmanyolada al Mas (sopar de carmanyola) i concert de Ual·la. Una manera d'encetar l'estiu amb bona companyia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada