20 de gener, 2021

Convocada una nova Audiència Pública telemàtica Dimarts 26 de gener, de 18 a 20 hores

Els òrgans de participació continuen celebrant-se amb algunes restriccions a causa de les mesures sanitàries. En aquest cas, l'audiència pública no serà oberta al públic, que podrà seguir-la telemàticament.
Podreu seguir l’audiència pública en streaming.
En l’actual context sanitari, es pot participar a través dels següents canals:
1 - Digitalment i de forma anticipada, deixant escrita la pregunta o petició a la sessió de l’Audiència Pública del Decidim a través dels comentaris, fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència. Per poder formular les preguntes cal tenir un perfil d’usuària a decidim.barcelona. Obrir-lo és molt fàcil (consulta com registrar-s’hi)!
2 - Digitalment intervenint en directe a l’Audiència per exposar les preguntes, queixes o propostes que es volen plantejar en aquest enllaç. Si només es vol participar com a espectador, es podrà fer a través de l’streaming de Youtube que s’emetrà en directe al web del Districte.
3 - Excepcionalment es podran presentar peticions per escrit a la seu del Districte i als casals de barri: Mas Guinardó, Font d’en Fargues, Pirineu, Can Travi, sala polivalent de Montbau; i als centres cívics: Teixonera, Casa Groga, Matas i Ramis i Carmel, fins dilluns 25 a les 18 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada