29 de maig, 2020

COMENCEN A DESMUNTAR EL PAVELLÓ SALUT DEL CEM GUINARDÓ I COMENÇA EL CAMPUS D'ESTIU

Des del Martinenc ens informen que si tot segueix amb les expectatives actuals el dia 22 de juny començarà el Campus. De moment hi ha inscrits uns 500 nens/es, normalment hi ha uns 1200,  això també vol dir que es posarà en marxa la piscina d'estiu doncs pel Campus es vital, tot amb unes mesures extraordinàries.
Un desmuntatge que es preveu que s'allargui 15 dies i que es farà de manera que, en cas de rebrot, es puguin tornar a muntar de manera ràpida. I això suposa, per exemple, emmagatzemar el material desinstal·lat de la manera que més ho faciliti.
Per veure la nova al canal de Btv feu servir l'enllaç: Desmuntant el CEM Guinardó

Per si voleu veure una visió més de com s'ha gestionat la Pandèmia, us passem aquesta visió d'una veïna, metge, d'Horta, que també es vocal de la Favb. No la tenim en català.
“Apunts de la crisi del Covid-19 des de Barcelona”. Des de l’AVV d'Horta ens arriba aquest interessant anàlisi.
M. Teresa Martínez Ruiz, metgessa, vocal de l'àrea de Salut de l’AVV d'Horta i membre de la junta de la FAVB, ha elaborat l'article ‘Una visión entre la gestión sanitaria y el activismo vecinal’ que us donem a conèixer i us convidem des d'aquí a llegir perquè ens parla dels aspectes que més l'han fet reflexionar, com a professional d'un complex sanitari públic de Nou Barris i com a activista veïnal de Barcelona. Ens parla d'aspectes cabdals que ella ens transmet en forma de preguntes:
  • Com es va governar el sistema sanitari públic de salut a Barcelona?
  • Què va passar amb l'atenció primària de salut?
  • Què va passar amb els centres sociosanitaris?
  • Què va passar amb les residències?
  • Què va passar amb la Salut Laboral?
I acaba amb unes reflexions finals davant la pandèmia.
Podeu llegir l'article complet aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada