13 de març, 2020

EL JOVENT ACTIVA LA SOLIDARITAT DAVANT LA CRISI DEL CORONAVIRUS.

Us fem arribar aquesta iniciativa, que ha sorgit també en altres barris i poblacions.
Llegiu el comunicat de la Xarxa, davant el confinament al domicili de tots nosaltres per combatre l'expansió del Virus COVID19, punxant l'enllaç: Comunicat Suport Mutu VEÏNS I VEÏNES DEL GUINARDÓ

Tot amb l'esperança que aquesta crisi sigui el més lleu i curta possible, i que, com a comunitat, com a organització i com a persones, aconseguim treure’n, i en el que vindrà després, el millor del que siguem capaços.
Aquest tipus d'emergències posen a prova la reacció dels diferents ressorts de la societat, tant de les institucions com de la ciutadania. I són una bona oportunitat per posar en valor la cura, la solidaritat, el suport mutu, la comunitat i la consciència crítica, posant la vida i les vides al centre, per sobre de l'individualisme i la cultura de la por. Aquests valors són la millor recepta per al coronavirus.
També és un excel·lent moment per posar consciència en la grandíssima importància de defensar els nostres sistemes públics de sanitat i protecció social, després de tantes dècades de pensament únic neoliberal.



1 comentari: