03 de novembre, 2017

INFORMACIÓ SOBRE LES MODIFICACIONS A LA XARXA DE BUS AL BARRI DEL GUINARDÓ


Associació de Veïns i Veïnes Joan Maragall del Guinardó       





INFORMACIÓ SOBRE LES MODIFICACIONS A LA XARXA DE BUS AL BARRI DEL GUINARDÓ

El passat 27 de juny, a la seu de lAssociació de Veïns i Veïnes Joan Maragall del Guinardó, es va fer una reunió informativa sobre la NOVA XARXA de BUS en la que a més a més va intervenir el Conseller Tècnic del Districte.
Com a continuació, amb aquest escrit passem a comentar les modificacions que simplantaran el proper dilluns 13 de Novembre.

Es crea la nova línia D40 que substitueix la 32. Canvien: linici, de la Estació de Sants a  la Plaça dEspanya, i el final, de Roquetes per Via Favència.  També es modifica el seu recorregut amb direcció Pça. Espanya en el tram Balmes-Francesc Macià, deixant de circular per la Diagonal i canviant-lo per la Travessera de Gracia. Sha informat que el servei es farà amb autobusos articulats, amb un horari els dies laborables de 6:00 a 7:00 h, cada 10 min; de 7:00 a 21:00 h, cada 7 min,
Hem destar amatents en el compliment del servei amb els vehicles articulats i, inclús, demanar un millor horari, (el previst és el mateix que fa actualment el 32).

Es modifica el recorregut de la H6, deixant de circular per Mare de Déu de Montserrat i Cartagena i fent el nou recorregut per la Ronda del Guinardó en dos sentits.
Les persones que utilitzen la línia H6 a les parades de Mare de Déu de Montserrat per anar a Mitre i Zona Universitària, hauran de utilitzar la D40 i fer lintercanvi a les parades de Travessera de Dalt.
Amb la modificació del trajecte de la H6, els veïns i veïnes de la zona de la Ronda del Guinardó guanyen un transport que no tenien i també la resta de la ciutat guanya un accés al Nou Hospital de Sant Pau.
                                                     
2 de novembre 2017


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada