diumenge, 20 d’agost de 2017

CONDOL I SOLIDARITAT

Des de la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona ens envien aquest comunicat que compartim i volem fer-vos arribar.

Un cop més Barcelona ha estat colpejada per un atemptat terrorista que ha provocat un gran nombre de persones mortes i ferides, un gran dolor i generant un clima de pànic social.
Com a FAVB volem expressar el nostre rebuig a aquesta acció criminal i mostrar el nostre condol a totes les persones directa o indirectament afectades. Un crim d'aquestes característiques no es pot justificar per cap argument ètic o polític.
No és avui el moment d'analitzar i debatre tots els aspectes que envolten aquesta tràgica situació que requereixen un debat serè i ben informat. Però sí recordar que el rebuig a aquesta situació tampoc pot justificar cap mena de posicionament antidemocràtic, islamòfob o xenòfob.
La població de Barcelona fa molts anys que lluita en defensa de les llibertats, de l'acolliment, contra les guerres i la recerca d'un món més just i amb pau. I cap atemptant ens farà defallir d'aquests objectius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada