21 d’abril, 2016

COM CADA ANY ARRIBA LA FESTA MAJOR DEL GUINARDÓ

Aquest any es farà del 27 d’abril al 8 de maig.
La nostra participació es concretarà en les següents activitats: 
Visites guiades al recinte històric de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau el 4 de maig a les 11h i el dia 5 a les 17h. Els grups es faran per rigorós ordre d’inscripció al correu: avvjoanmaragalldelguinardo40@gmail.com. La trobada dels grups serà a l’entrada del carrer Pare Claret 183.
Taller de Reanimació Càrdio-pulmonar, a càrrec de Creu Roja de Barcelona, dins de l’Espai de Salut i Barri del dissabte 7 de maig al carrer Teodor Llorente. Aquesta activitat consistirà en una xerrada demostrativa de 2h aproximadament.
Exposició d’aquarel·les d’artistes del barri, al local de l’Associació de Veïns i Veïnes Joan Maragall del Guinardó, c/ La Bisbal 40-42. Els dies de visita seran: dissabtes 27 i 30 d’abril de 12 a 14h; dimecres 27 d’abril i dijous 28 d’abril, i 4 i 5 de maig, de 18 a 20h
La Plataforma Salvem Torre Garcini organitza una festa al carrer, el dissabte 30 d'abril, a les 11 del matí fins a les 13:30. El passatge Garcini es convertirà per unes hores en el passatge de les Flors. Hi haurà passa-carrers fins al mercat, tallers infantils, parades de flors, petita mostra dels horts urbans i música.
 Cremat de fi de festa: plaça del Nen de la Rutlla, el 8 de maig, cap les 7 de la tarda, tot escoltant la cantada d’havaneres. 
   
Tot i que te algunes errades, us donem l'enllaç del programa oficial de la Festa Major. Observareu que la Festa al Passatge de les Flors serà el dissabte 30 d'Abril, com diem a dalt i NO el 7 de Maig, com diu el programa. També que les visites al recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau es faran des de la porta principal d'aquest i NO des de l'Associació de veïns, al carrer La Bisbal. També recordar que us hi podeu inscriure al correu de l'Associació de veïns: avvjoanmaragalldelguinardo40@gmail.com

2 comentaris:

  1. Us passo l'enllaç que des d'abans d'ahir ja està penjat correctament, L'enllaç que poseu no duu enlloc. Les dades que surten ja són les correctes, així com les que hi ha en diversos cartells penjats pel barri, fins i tot el que es va posar a la porta de casa vostra.

    Enllaç: https://drive.google.com/file/d/0Bw7I3IdOOVxAZ0pFQk94OVpXV28/view?usp=sharing

    Em aquest altre enllaç teniu accés al codi qr per a accedir des del vostre telèfon al programa.
    https://drive.google.com/file/d/0Bw7I3IdOOVxAUDNzTkVoMWZGLW8/view?usp=sharing

    Atentament

    ResponElimina
  2. L'Ajuntament l'ha penjat també a http://eldigital.barcelona.cat/wp-content/uploads/2016/04/festa-guinardo-2016.pdf; és millor ja que no requereix usuari de google.

    ResponElimina