21 d’octubre, 2015

Oci i salut a un sol click. Segueix-nos! www.sortimbcn.cat

Des de l'Agència de Salut Pública de Barcelona ens informen que s'ha obert la web sortimbcn . L'objectiu principal d’aquest web és promoure l’oci saludable entre la població jove de la ciutat de Barcelona i reduir les conductes de risc per a la salut.

Benvolguts/des, 
Us fem saber que des de l’Agència de Salut Pública de Barcelona hem obert el web www.sortimbcn.cat . L’objectiu principal d’aquest web és promoure l’oci saludable entre la població jove de la ciutat de Barcelona i reduir les conductes de risc per a la salut.
Els usuaris hi trobaran una agenda permanentment actualitzada de les propostes musicals, teatrals, artístiques i esportives de la ciutat de Barcelona, relats d’històries de joves i informació sobre drogues, sexualitat i altres temes de salut. A més www.sortimbcn.cat ofereix un consultori on-line en què anònimament es poden preguntar dubtes que són atesos per especialistes de l’Agència de Salut Pública de Barcelona.
La pàgina web està vinculada a les xarxes socials de facebook i twitter i diàriament ofereix propostes d’oci per a joves, envia missatges preventius i organitza concursos.
 Pensem que www.sortimbcn.cat pot ser un bon recurs pels joves de la ciutat de Barcelona i us agrairem que ens ajudeu a fer-ne difusió entre professionals que la puguin donar a conèixer a la població a la que ens dirigim.
Si teniu qualsevol dubte o desitgeu que us fem arribar material divulgatiu sobre el web si us plau contacteu amb Montse Bartroli, tècnica del Servei d'e Prevenció i Atenció a les Dependències (mbartrol@aspb.cat).
Desitjant que aquesta informació sigui del vostre interès, rebeu una salutació ben cordial.


Maribel Pasarín
Agència de Salut Pública de Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada