Pàgines

Més Pàgines

19 de juliol, 2024

INFORMACIONS D’ESTIU: CONSELL DE BARRI, L9 del Metro a Pça Maragall, Plenari del Districte, Pça Sanllehy pel transport públic, Iniciativa Ciutadana "Per unes terrasses veïnals".

Vídeo del passat CONSELL DE BARRI, Concentració a la Plaça Sanllehy pel transport públic, Reunió informativa sobre la L9 del Metro, Plenari del Districte i informació sobre la Iniciativa Ciutadana "Per unes terrasses veïnals".
S’acosten les vacances i l’activitat no para. Compartim amb vosaltres informacions d’interès.
1.Podeu repescar el Consell de barri del 16 de juliol en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=6kJB0LTQM1g&t=11s Hi trobareu les informacions que va donar Districte sobre inversions i projectes al barri, així com les intervencions veïnals.
2.Els dissabtes 20 i 27 de juliol continuaran les Concentracions a la Plaça Sanllehy de 12h a 13h per demanar transport públic pel veïnat i endreçar tot el trànsit de busos turístics, autocars, taxis que volen accedir al Parc Güell i col·lapsen el transport públic. Convoquen entitats del barri de La Salut, Can Baró, Carmel, Baix Guinardó i Guinardó.
3.Dilluns 22 de juliol tindrà lloc una Sessió informativa sobre l’inici de les obres d’estructura interior de la futura estació de Maragall de la línia 9 i 10 del Metro. La sessió tindrà format mixt, presencial i telemàtic, i us hi podeu inscriure mitjançant el corresponent formulari: Assistència Presencial (Districte d'Horta Guinardó, Ronda del Guinardó, 49) https://inscripcions.barcelona.cat/l9_metro_pou_maragall/
Assistència en línia: https://inscripcions.barcelona.cat/l9_metro_pou_maragall_en_linia/
4.Dimecres 24 de juliol de 2024, a les 18:30 h. Plenari del Districte d'H-G. Es podrà seguir per streaming a: http://barcelona.cat/horta-guinardo .
Les intervencions dels ciutadans i ciutadanes s'han de realitzar a https://atencioenlinia.ajuntament.barcelona.cat/ca/fitxa/alta?cbDetall=4904&consulta=1&directo=0&tescolta=1&origen=PLENARI_HORTA_GUINARDO mitjançant el registre previ a través de la plataforma IRIS en el següent enllaç: https://w10.bcn.cat/StpQueixesWEB/serveisIris.do?cbDetall=4904&consulta=1&directo=0&i=c&tescolta=1
5-La Iniciativa Ciutadana "Per unes terrasses veïnals" consisteix en una recollida de 15.000 signatures per portar al Plenari de Barcelona UNA NOVA ORDENANÇA DE TERRASSES A BARCELONA.
Teniu més informació a: https://participa.favb.cat/assemblies/comissioterrasses/f/3284/posts/236 Al setembre farem campanya de recollida de signatures en paper. Si us animeu a signar digitalment, ho poeu fer a: https://www.decidim.barcelona/initiatives
PER UN ESPAI PÚBLIC EQUILIBRAT, COMPARTIT I COMPATIBLE AMB LA VIDA VEÏNAL.
Bones vacances!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada