14 d’octubre, 2020

Salvem la Sanitat Pública!! DEBAT Dilluns 19 d'octubre 19h Casal Mas Guinardó

LA SANITAT PÚBLICA ÉS A LA UCI. Salvem la Sanitat Pública!!
En aquesta ocasió presentem un debat que ens afecta molt directament. Com està la Sanitat Pública? Què passa que els CAPS no tenen capacitat per atendre degudament a la població? Com és que el personal dels CAPS, des del professionals de la medicina fins a les netejadores i personal auxiliar van tant de bòlit i a pesar del seu esforç patim deficiències greus en l’atenció a la nostra salut?
És una situació provocada per la pandèmia del COVID19 o ja venia d'abans? La gestió sanitària ha estat a l’alçada dels reptes? Les privatitzacions a la sistema de salut han ajudat o empitjorat la situació?
Comptarem amb TRINI CUESTA, membre de la Coordinadora SAP Muntanya, JOSEP MARTÍ I TONI BARBARÀ, metges activistes i participants en la fundació de la Marea Blanca.
Tractarem els temes relatius a les deficiències de l'Atenció Primària i les mesures que les diverses plataformes d’usuàries i de treballadores de la sanitat proposen per dotar-nos com d’una: Sanitat Pública Universal i de Qualitat!
CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA
A causa de les mesures que cal adoptar per la preservació de la salut dels assistents es recomana la preinscripció prèvia. D'aquesta manera facilitarem l'accés a la sala. Pitgeu l’enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada