Pàgines

Més Pàgines

25 de març, 2020

CRISI COVID 19: RECURSOS, AJUDS I DEMANDES


Per fer front a la crisi sanitària però també a la social, cada dia hi ha novetats, s’implementen noves mesures i cada vegada més sectors reclamen que les seves necessitats es tinguin en compte: comerç, treballadores familiars, lloguers, subministraments, renda bàsica...
Compartim alguns enllaços on podeu buscar informació sobre les mesures aprovades i les que es reivindiquen:

TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions
Especial COVID19: Info i recursos per ciutadania, voluntariat i associacions

BARCELONA ACTIVA, posa en marxa un nou espai web informatiu sobre ajuts econòmics i altres recursos (http://barcelonactiva.cat/covid19), així com un telèfon gratuït únic d’atenció a persones treballadores, pimes, entitats i autònoms. 
Si entreu trobareu un llistat de recursos que inclou totes les administracions i que ben segur serà de molta utilitat per a treballadors/es, empreses, emprenedors/es, autònoms...

EL COMERÇ DEL DISTRICTE D'HORTA-GUINARDÓ S’UNEIX PER FER FRONT AL CORONAVIRUS:
Eix Maragall, Cor d'Horta i Carmel Comerç, Comerciants Teixonera, com a entitats associatives del món del comerç del Districte d'Horta-Guinardó, estem treballant molt durament per poder donar recursos i medis als nostres membres associats que s'estan veient greument afectats amb la crisi del Covid-19.
Però necessitem mesures urgents de l'Ajuntament de Barcelona.cat i de la Generalitat de Catalunya per seguir oferint recursos als nostres associats i poder seguir funcionant com a entitats representatives del comerç del nostre territori que ara, més que mai ens necessita.
NO PODEM ESPERAR!



SINDICAT DE LLOGATERS. https://sindicatdellogateres.org/

FAVB: Fa aquest manifest per defensar els drets de la gent gran:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada