Que fem


Des de l’associació estudiem els problemes de tot tipus (urbanístics, de manca de serveis, etc.) que tenim els veïns del barri i ens coordinem amb altres entitats que tenen objectius afins als nostres, fomentem les relacions de veïnatge i ens organitzem per defensar els interessos col·lectius.

L’espai de l’Associació està obert a tots els col·lectius i grups del barri que ho sol·licitin.


Donem suport a diferents activitats:
·         ACTIVITATS PROPIES DE L’ASSOCIACIÓ.

Hem creat grups de treball per abordar diferents temes d'interès:

Ø  Urbanisme (dossier)
Ø  Mobilitat
Ø  Sanitat
§  YO SÍ sanitat universal
Ø  Ensenyament
Ø  Serveis Socials
§  Radars
Ø  Equipaments
Ø  Cultura i oci
Ø  Convocatòries/agenda d’activitats del barri a la ciutat
Ø  Assumptes socials
Ø  Aigua és vida
Ø  Pobresa energètica

·         XARXA SUPORT MUTU GUINARDÓ-CAN BARÓ.
Som veïns i veïnes des barri que ens agrupem per fer front als problemes i a les injustícies que vivim diàriament. Busquem relacionar-nos de manera solidària, per buscar respostes a problemes d’habitatge, exclusió sanitària i laboral.
  
·         ECO-ROCAGUINARDA
     EcoRocaguinarda és una cooperativa de consum ecològic del Guinardó, dintre la Cooperativa Cultural Rocaguinarda. Consumim verdures cultivades de forma natural i que vénen directament del pagès. Un acord amb l'Associació de Veïns i Veïnes Joan Margall del Guinardó reforça la voluntat mútua de fer una vida més sostenible, sana i responsable.
·        
AULA D’ESTUDI

L’Assemblea de Joves del Guinardó "La Rutlla" va inaugurar una aula d’estudi en un espai cedit per l’Associació de Veïns i Veïnes Joan Maragall del Guinardó per poder estudiar els diumenges a la tarda, quan la Biblioteca Mercè Rodoreda està tancada. 

·         PATCHWORK

Un grup que es troba els dilluns per fer patchwork, paraula anglesa que traduït al  català vol dir treball amb retalls. Una petita mostra d'aquest tipus de treball artesà.·         GRUP D’ESCACS I DE JOCS DE ROL JOAN MARAGALL

Es reuneixen dissabte i diumenge, i quant hi ha campionats.